Leer mij mijn talenten kennen!

Over je collega kan jij vaak goed benoemen waar hij of zij goed in is, maar als de vraag aan jou gesteld wordt dan kom je vooral met algemene termen: “ik ben goed in samenwerken, ik heb discipline of ik ben nauwkeurig”. Dat is logisch, want het is voor onze hersenen nu eenmaal makkelijker om negatieve dingen te onthouden dan positieve. Maar hierdoor laat je niet zien waarin jij uniek bent ten opzichte van anderen en waarom jij DE geschikte kandidaat bent voor de openstaande positie. Er zijn immers honderden, misschien wel miljoenen mensen die goed zijn in samenwerken, discipline hebben en nauwkeurig zijn.

Tijdens dit coachingstraject leer jij jouw unieke set talenten kennen. We maken hierbij gebruik van een online assessment wat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek en wereldwijd door meer 25 miljoen mensen is ingevuld. Zij hebben hier al prachtige resultaten mee behaalt en die zijn ook voor jou weggelegd. 

Aan het eind van dit coachingstraject kan jij goed aan de ander uitleggen wat jou uniek maakt ten opzichte van anderen en kom je niet meer met algemene termen. Je weet wat jouw sterke kanten zijn en wat jij nodig hebt van de mensen om je heen om fantastische resultaten te behalen in je baan. Je gaat vol zelfvertrouwen de sollicitatieprocedure in en dat zal opgemerkt worden! Je vergroot hierdoor de kans dat jij straks die baan hebt waarin jij fantastische resultaten gaat behalen, maar die jou ook het gevoel van zingeving, flow en geluk geeft! Ben jij klaar om jouw unieke talenten te gaan ontdekken en met zelfvertrouwen het sollicitatieproces tegemoet te gaan?

Annemiek
Annemiek Koudijs

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau