Het arbeidsmarketingbureau

Podcast 27: Community bouwers en sollicitatie expert

Als sollicitant recruiters als kruiwagentje gebruiken die jou netjes afleveren bij jouw droombaan. Dat klinkt als een utopie, maar is voor iedereen bereikbaar als je jouw verhaal weet te vinden, beschrijven en uiten. Zo bereiken we met elkaar een respectvolle en een gelijkwaardigere omgegang met talentvolle professionals vanuit werkgevers.

Want het is niet meer van deze tijd om met geautomatiseerde onpersoonlijke afwijzingen te mailen. Zonder bruikbare feedback mensen afwimpelen, daar hebben sollicitanten niks aan maar doen uiteindelijk bedrijven zichzelf ook tekort. Want elk mens heeft talent en kan vroeg of laat veel waard zijn in een rol die je nu nog niet voor mogelijk houdt.

In deze podcast bespreken we voorbeelden hoe werknemers te weinig waarde toekennen aan wat ze doen en waar ze voor staan. Dat is essentieel om je bewust van te zijn als je oriënteert naar een volgende baan. We verdiepen ons erin wat je daaraan kan doen en en vooral ook hoe? Wij bespreken het belang van betekenisvol werk, opbouwen van een community en hoe je als sollicitant beter kan aansluiten op de uitdagingen van een onderneming.

Carla Harris over de kruiwagen die jouw carrière vooruit helpt, of niet

Casey Brown; Weet wat je waard bent

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau