Felix Community Podcast

Ze luisteren niet

Je moet lef hebben om initiatief te nemen. Daar hoef je geen schouderklop voor terug. Dat is waar Lef.geenlof voor staat. Mensen die werken in de zorg, het onderwijs en bij de overheid doen het niet voor zichzelf. Zij willen iets betekenen voor een ander. Vreemd genoeg heeft die overheid een imagoprobleem. Maar juist daar ligt de belangrijke taak om de grote maatschappelijke uitdagingen die we op ons af zien komen te slechten. Dan zal de burger de overheid als betrouwbaar moeten zien, als verlengstuk van de maatschappij.

Efficiency is doorgeslagen bij de overheid, we willen de menselijke maat terugbrengen. Men roept: “ze luisteren niet” Maar hoe dan wel? Hoe betrek je burgers en bedrijven bij het spel? Wat speelt er dat opgelost moet worden? Is beleid wel uitvoerbaar?

Op 17 maart 2021 breng je je stem uit. Die woensdag kan je ook jouw stem inbrengen tijdens een gloednieuwe Lef.geenlof Unconference. Online en corona-proof. Welke bal pakken we op? “De interactie tussen maatschappij en overheid”: Podcast 18

In deze podcast duiken wij de diepte in. Maar wat versta jij eronder? Wat is die interactie? Hoe ziet die er voor jou uit? Wat zou er beter kunnen? Laat je stem horen, creëer de toekomst van een samenleving die voor iedereen werkt.

Schrijf je in op: Lef.geenlof

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau