Het Arbeidsmarketingbureau

Mijn Account

Inloggen

Mijn Trainingen

€995
Agile Personalized Recruitment

Recruitment Innovatie

Succesvol inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt is voor veel mensen nieuw en een stevige uitdaging. Waar liggen de kansen? Wat maakt jouw recruitment tot een succes? Hoe start ik met veranderen en innoveren en wat past bij onze manier van werken?

€1,495
Felix Personalized Recruitment agile masterclass

Masterclass Agile (Ethical) Business Development

Volwaardig partner worden van je klant Leer tijdens deze eendaagse masterclass hoe je met Behavioural Design Thinking een volwaardig businesspartner wordt voor integere organisaties. Behavioural Design experts trainen jou en je team in één dag in de essentiële technieken.

€1,599
Felix Communitybouwers

Cultuur- En Talentmanagement, Bouw Een Community

Op een laagdrempelige, gestructureerde en persoonlijke manier leer je een community te bouwen. Zo werk je indirect aan talent- en cultuurmanagement. Hoe kom je in contact met talenten die je nog niet kent?

€1,495
Vaccineer jouw onderneming tegen Fake News

Vaccineer je onderneming tegen Fake News

Wat als jouw organisatie ten onrechte negatief in de media komt? En als dit nepnieuws zich ook nog eens als een lopend vuurtje verspreidt? Soms zijn feit en fictie lastig van elkaar te onderscheiden? Hoe kom jij als communicatie- of HR professional dan in actie?

Laatste plaatsen
FELIX Personalized Recruitment Business model

Eén taal voor iedereen

Wil je leren hoe je met jouw team leert (snappen) en traint (doen) hoe je nog beter – en behendig – “agile service redesign” en “customer development” toe kunt passen. Dat doen we met behulp van Value Proposition Design Canvas en het Business Model Canvas.

€2,495
Felix Personalized Recruitment agile masterclass

Masterclass Personalized Recruitment Strategist

Wil jij weten hoe je van traditioneel selecteren op basis van resultaten uit het verleden kunt overstappen naar purpose, cultuur en talenten binden op basis van een gemeenschappelijk doel en streven? Dan geeft deze masterclass jou antwoorden, technieken en methodes om direct aan de slag te gaan.

tbd

Verbeter in 2 weken je positie op de arbeidsmarkt

Door de juiste vraag te stellen kom je erachter wat de medewerkers gedaan willen krijgen in hun leven. We proberen een boodschap naar die medewerker of latent werkzoekende te brengen die direct In de roos is. Eigenlijk kun je het vergelijken met de klant behoefte. We zijn op zoek naar de gewenste klantbehoefte en die op de juiste manier invullen. Dat is wat je wil maar Waarom? Nou… pas dán ben je relevant voor je klant en dus je medewerker pas dan ben je waardevol voor je klant en pas dan willen medewerkers graag klant bij jou zijn.

Het ArbeidsMarketingbureau is een label van Eluced BV ©Copyright Eluced BV 2018- kvk 62242903 tel.: +31 (0)630 135 357

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau