Vind en behoud collega's die passen
Personalized Recruitment

Dit vinden kandidaten van onze aanpak

entrepreneur in the making

Jullie hebben oprechte interesse om de ander te helpen in het vinden van zijn/haar droombaan. De betrokkenheid is hartverwarmend. Altijd bereid om mee te denken waar je kunt. Jullie zeten je in voor het belang van je kandidaat. Dat getuigt wat mij betreft van zorgzaamheid en het vermogen om duurzame relaties op te bouwen met mensen.

Jullie geloof in Personalized Recruitment als alternatieve manier voor het vinden van een juiste match tussen sollicitant en potentiële werkgever laat zien dat jullie intrinsiek gemotiveerd zijn om een nieuwe standaard te creëren.

Personalized Recruitment heeft mij het vertrouwen in het proces van een baan vinden gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Het interview gaf mij veel inzicht in hoe ik (mezelf wil laten) overkom(en) & mezelf presenteer vs wie ik werkelijk ben & waar ik voor sta. Het persoonlijke verhaal van de storywriter was een mooie spiegel waaruit bijvoorbeeld bleek dat ik meer activistisch ben dan ik dacht.

Jullie empatisch en luisterend vermogen zijn sterke kanten. Dit creëerde voor mij een veilige omgeving waarin mijn kwetsbaarheid en openheid krachten konden zijn.

Tegelijkertijd aarzel jullie niet om door te vragen en kritisch te kijken naar de antwoorden die ik je geef.

Ontzettend leuk, dat is to be continued. Het heeft mij de moed en energie gegeven om mijn eigen ideeën uit te werken, en de positieve actie om te beginnen met (samen) ondernemen.

Hoe het werkt
Persoonlijke recruitment / Personalized Recruitment

Video afspelen over Personalized Recruitment mov

Alles gaat om het vinden van mensen met de juiste mindset?

Dit vinden onze kandidaten van onze aanpak

Astrid
Patient Journey Partner

I was contacted for an, what they believed to be, interesting position for me at Roche. Their view on Personalized Recruitment brought me to an unconference about value based health care. This unconference was an eye opener for me. The way of working together gave me an energy boost. I wanted more and I got more. After a second mini unconference named a-day-at-the-office with Roche, where I could do ‘my thing’, show my genuine interest and had a lot of fun with my possible future colleagues, I was offered the job. No stiff interviews but empowerment and fun! Thanks for this unconventional recruitment. You landed me the perfect job!

Diana
Financial Controller

Na een eerste sollicitatie bij Roche die uiteindelijk niet leidde tot een baan bij Roche ben ik ruim een jaar later benaderd vanuit de zgn. talent pool toen er weer een financial control rol beschikbaar kwam.

Kennelijk was ik niet vergeten waardoor we direct konden starten met een hernieuwde kennismakingsronde die wel leidde tot een baan bij Roche.

In die gesprekken was er heel persoonlijke aandacht, ook werd meegedacht hoe de rol te matchen aan mijn persoonlijke wensen. Een superfijne manier van recruitment; Personalized Recruitment.

Onze methode werkt met gamification
Een persoonlijke aanpak
Voor de recruiter

5 modules

Vind het verhaal dat het doel
van de potentiële kandidaten vertelt.
Get Out of the Building en
deel dat verhaal met de wereld.
Leer de potentiele kandidaten
kennen door samen te werken.
Blijf in contact.
Vervolg het verhaal en
onderhoud een netwerk van
kennis en vaardigheden.
Werk nog nauwer samen
met de potentiele kandidaten en
partners met de juiste mindset.
Previous slide
Next slide

Voorbeelden

Het activeren van deelnemers

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau