Cultuur begint bij de voordeur, een “Melody of the like-minded”

Wij helpen mensen aan elkaar te koppelen met dezelfde doelen passend bij de cultuur.

Met onze communitybouwers creëer je een community op basis van jullie huidige of gewenste cultuur.

Geïnteresseerde komen naar je toe waardoor je het verloop in personeel, de recruitment kosten en de doorlooptijd van vacature tot plaatsing reduceert.

Met de juiste arbeidsmarketing vinden mensen jouw onderneming en worden ze snel onderdeel van de melodie.

De medewerker van nu kijkt naar de cultuur van de onderneming en niet naar de gevraagde kennis. Deze wil antwoord op de vraag; “Waarom wil ik bij jou werken?”. Daarom is simpelweg vacatures plaatsen op jobboards kansloos om goede medewerkers te vinden die bij je passen en blijven.

Onze cultuurbouwers helpen jou met het aantrekken van mensen met de zelfde doelen, die in de cultuur passen en met jou betekenis geven aan hun leven.”

Interim Cultuurbouwer

Solliciteren in 10 dagen

Kom je niet toe aan je eigen werk door buitensporig veel vacatures? De mensen die reageren passen niet? Hierdoor heb je het gevoel dat je alles half doet. Daarnaast kan je werving niet de aandacht geven die het verdient. De organisatie loopt achter op de productieprognoses.

Voeg onze assistentie, expertise en verfrissende aanpak toe aan jouw organisatie. Door onze uitgebreide ervaring spreken we snel dezelfde taal. Wij beschrijven de cultuur in het verhaal en bouwen voor jou de community waarmee je aan het werk kan gaan. Zo verkort je voor altijd de zoektijd, doe je nieuwe inzichten op en kom jij toe aan je werk.

Learn on the job

Felix cultuurbouwer

Je bent je ervan bewust dat organisaties en de arbeidsmarkt continue in beweging zijn. Wil je niets missen van de meest actuele en vernieuwende wervingstechnieken? Werkt vacatures plaatsen niet meer? Zoek je een structuur om mee te veranderen? Wil je meer bereiken in minder tijd?

Onze experts begeleiden jou. Zo kan jij employer branding, job marketing, growth hacking, behavioral design en visual design thinking technieken leren toepassen en succes behalen. Je kan jouw organisatie helpen bij de continue verandering. Je wordt een gecertificeerde community bouwer en gezonder in je carrière.

Recruiten is Cultuur- Talent- en Communitymanagement.
Een strategisch vraagstuk van de onderneming

Wij geloven in een duurzame en circulaire economie en dus de noodzakelijke fluide arbeidsmarkt. Die duurzaamheid bereik je als de onderneming in staat is om een medewerker in dienst te nemen die op een prettige manier het werk kan doen, mag vertrekken, als ambassadeur jouw onderneming in zijn netwerk mag vertegenwoordigen en deze altijd weer bij je terug mag komen. 

Maak eerst het verhaal van de werknemer. Met de redenen die jouw medewerkers hebben om ‘s ochtends op te staan en vol energie aan het werk te gaan. Wat beweegt hem of haar om voor jou te komen werken? Wie zijn deze mensen en waar bevinden zij zich zodat wij ze kunnen vinden? Wat is hun omgeving, wat vinden ze, wat horen, zien, voelen en denken ze?

Jij ontwerpt, samen met ons, de community voor jouw onderneming met je medewerkers als belangrijkste deelnemer. Dit geeft je niet alleen inzicht in wat je levert en wat je ervoor terugkrijgt, maar ook hoe je de relatie met je medewerkers onderhoudt en via welke kanalen je in contact blijft met deze medewerkers. Het maakt dus niet uit of deze bij je werken, zijn vertrokken of gaan beginnen. Jouw onderneming is een community.

Klanten

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau