Over Ons

Het Arbeidsmarketingbureau is opgericht door Harold van Puijenbroek omdat bedrijven niet gezien of gehoord en kandidaten niet geholpen worden om hun talent te laten groeien.

Wij helpen bedrijven de juiste mensen aan te trekken en te behouden met onze arbeidsmarketingmethode. Wij werken in een people business, wat betekent dat we ons richten op de belangen van kandidaten.

Het is onze missie om voor HRM “Resources” te veranderen in “Relations”. En dat kan en het Employee Centric Businessmodel, ECBmodel.

Wij geloven dat we met onze marketingoplossingen kunnen helpen om de circulaire economie op de arbeidsmarkt te optimaliseren. Door ervoor te zorgen dat de juiste werknemer op de juiste werkplek wordt geplaatst en door een coöperatieve omgeving te bevorderen, kunnen we mogelijkheden creëren voor duurzame groei en doorgroei voor werknemers. Met onze Personalized Recruitment methoden kan je mensen vinden die bij je organisatie passen op een persoonlijke manier.

Het ArbeidsMarketingbureau wijst je de weg in het steeds veranderende landschap van de arbeidsmarkt. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom ontwikkelen wij nieuwe marketingconcepten waarmee je personeelsstrategie omzet naar realisatie en bijdraagt aan de bedrijfsontwikkeling. Zo helpen wij de juiste mensen te werven en te behouden. Zodat jij je weer volledig kan richten op waar jij goed in bent – het runnen van je bedrijf.

Als jij onze passie voor mensen deelt en samen met ons onze missie wilt uitvoeren, neem dan contact op. We zouden het geweldig vinden om je aan boord te hebben!

Samen ontwerpen we een werkende strategie

Wij helpen mensen aan elkaar te koppelen met dezelfde doelen passend bij de cultuur

Harold van Puijenbroek

Harold van Puijenbroek

Founder

Director en founder

Bram Alkema

Bram Alkema

Venture Builder

Solution architect en founder 

Alleen deze Arbeidsmarketeers hebben ons kwaliteitskeurmerk

Harold van Puijenbroek

“De toekomst? Je bent altijd aan het werk. Werk begint niet, werk houdt niet op, je bent bezig een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daar help je elkaar bij. Mensen doen steeds dingen.

Kinderen van acht jaar maken nu al de meest fantastische apps. Zijn die aan het werk? Ja. Dat is werk. Ze leveren een bijdrage. Zij doen dat omdat ze het leuk vinden. Ze beginnen niet met werken. En ze stoppen niet met werken. Ze zijn bezig.”

Veel medewerkers zijn nu ergens aan het werk waar ze niet gelukkig worden. Ik zeg dan tegen werkgevers: ‘Kijk naar de empathie van de medewerker. Wat ziet, hoort, voelt die?’ Speel in op wat je medewerkers willen. Vraag daarnaar, toon belangstelling. Help ze een opleiding te volgen, een geschikte locatie te vinden. Bied kinderopvang aan of zet een schoolbus op of koop gemeenschappelijk energie in als dat nodig is.

De afgelopen jaren ben ik in verschillende branches actief geweest. Ik heb mij bezig gehouden met bruggen bouwen tussen de verschillende groepen. Met name het creëren van dezelfde taal is daarbij een grote uitdaging. Momenteel ben ik met een aantal Arbeidsmarketeers het boek over het businessmodel van de medewerker, het Employee Centric Business model, met de medewerker als klant aan het schrijven.

Wil je meewerken aan een betere balans te vinden en dezelfde taal te creëren of meeschrijven aan het ArbeidsMarketingboek?

Van #humanresources naar #humanrelations

Harold van Puijenbroek

Founder

Wij werken samen met

Sue Amsterdam

de gedragsontwerpers

Gedragsontwerpers combineren creatie met gedragspsychologie om uit te vinden wat mensen wel of niet doen en waarom. En wat ze nodig hebben. Deze prototypen we om uit te vinden hoe we ze echt kunnen laten werken.

Zo kunnen we slimmere proposities, producten, campagnes, consumer journeys, interacties, customer experiences en conversies ontwerpen. Of deze optimaliseren.

Slimmer betekent met resultaat, omdat ze leiden tot het gewenste gedrag.

Gedragsontwerpers combineren creatie met gedragspsychologie om uit te vinden wat mensen wel of niet doen en waarom. En wat ze nodig hebben. Deze prototypen we om uit te vinden hoe we ze echt kunnen laten werken.

Zo kunnen we slimmere proposities, producten, campagnes, consumer journeys, interacties, customer experiences en conversies ontwerpen. Of deze optimaliseren.

Slimmer betekent met resultaat, omdat ze leiden tot het gewenste gedrag.

Eluced

een netwerk van experts

In Eluced vinden talenten elkaar om de problemen van anderen op te lossen.

Problemen oplossen gaat het beste wanneer je de juiste mensen met elkaar verbindt. Hiermee verhoog je tevens de werksfeer en verbeter je prestaties.

Want lastige zaken moet je overlaten aan iemand die er meer talent voor heeft, zo simpel is het.

Door aan iedere taak het juiste talent te koppelen, lost Eluced vraagstukken uit de markt op.

Lef. geen lof

durven te bewegen om te kúnnen verbinden

Complexe problemen vragen niet alleen om kennis, maar om attitude. Dat zit in mensen.

Door samen te werken ontdek je wat je aan elkaar hebt.

Jij brengt iets mee wat wij nog niet hebben. Een nieuwe kijk op oude uitdagingen, inzichten uit een hoek die we nog niet hebben ontdekt, warmte in processen. De mens achter de oplossing.

Omdat het persoonlijk is.

HumanRelations is een strategisch onderdeel van de onderneming

Wij geloven in een duurzame en circulaire economie en dus de noodzakelijke fluide arbeidsmarkt. Die duurzaamheid bereik je als de onderneming in staat is om de medewerker te leveren wat deze nodig heeft, op een prettige manier het werk kan doen, mag vertrekken, als ambassadeur jouw onderneming in zijn netwerk mag vertegenwoordigen en deze altijd weer bij je terug mag komen. De medewerker is geen resource, maar een klant in jet Employee Centric Businessmodel, ECBmodel.

Vertel het verhaal van de werknemer. Met de redenen die jouw medewerkers hebben om ‘s ochtends op te staan en vol energie aan het werk te gaan. Wat beweegt hem of haar om voor jou te werken? Wat biedt jij? Wie zijn deze mensen en waar bevinden zij zich ? Wat is hun omgeving, wat vinden ze, wat horen, zien, voelen en denken ze. Vertel je verhaal via kanalen die zij horen en zien. Hoe past dit allemaal in de huidige organisatie?

.Jij ontwerpt en bouwt, samen met ons, de marketingstrategie voor jouw onderneming met je medewerkers als belangrijkste klant. Dit geeft je niet alleen inzicht in wat je levert en wat je ervoor terugkrijgt, maar ook hoe je de relatie met je medewerkers onderhoudt en via welke kanalen je in contact blijft met de medewerkers. Het maakt dus niet uit of deze bij je werken, zijn vertrokken of gaan beginnen. Zo verandert #HumanResource naar #HumanRelations.