Over Ons

Bedrijven worden niet gezien of gehoord en kandidaten worden niet geholpen om hun talent te laten groeien.

Wij helpen bedrijven de juiste mensen aan te trekken en te behouden met onze arbeidsmarketingmethode. Wij werken in een people business, wat betekent dat we ons richten op de belangen van kandidaten.

Het is onze missie om “Resources” te veranderen in “Relations” in HRM. En dat kan!

Wij geloven dat we met onze marketingoplossingen kunnen helpen om de circulaire economie op de arbeidsmarkt te optimaliseren. Door ervoor te zorgen dat de juiste werknemer op de juiste werkplek wordt geplaatst en door een coöperatieve omgeving te bevorderen, kunnen we mogelijkheden creëren voor duurzame groei en doorgroei voor werknemers. Met onze Personalized Recruitment methoden kan je mensen vinden die bij je organisatie passen op een persoonlijke manier.

Het ArbeidsMarketingbureau wijst je de weg in het steeds veranderende landschap van de arbeidsmarkt. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom ontwikkelen wij nieuwe marketingconcepten waarmee je personeelsstrategie omzet naar verbeelding. Zo helpen wij de juiste mensen te werven en te behouden. Zodat jij je weer volledig kan richten op waar jij goed in bent – het runnen van je bedrijf.

Als jij onze passie voor mensen deelt en samen met ons onze missie wilt uitvoeren, neem dan contact op. We zouden het geweldig vinden om je aan boord te hebben!

Onze Arbeidsmarketeers

Harold van Puijenbroek

“De toekomst? Je bent altijd aan het werk. Werk begint niet, werk houdt niet op, je bent bezig een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daar help je elkaar bij. Mensen doen steeds dingen.

Kinderen van acht jaar maken nu al de meest fantastische apps. Zijn die aan het werk? Ja. Dat is werk. Ze leveren een bijdrage. Zij doen dat omdat ze het leuk vinden. Ze beginnen niet met werken. En ze stoppen niet met werken. Ze zijn bezig.”

Veel medewerkers zijn nu ergens aan het werk waar ze niet gelukkig worden. Ik zeg dan tegen werkgevers: ‘Kijk naar de empathie van de medewerker. Wat ziet, hoort, voelt die?’ Speel in op wat je medewerkers willen. Vraag daarnaar, toon belangstelling. Help ze een opleiding te volgen, een geschikte locatie te vinden. Bied kinderopvang aan of zet een schoolbus op of koop gemeenschappelijk energie in als dat nodig is.

De afgelopen jaren ben ik in verschillende branches actief geweest. Ik heb mij bezig gehouden met bruggen bouwen tussen de verschillende groepen. Met name het creëren van dezelfde taal is daarbij een grote uitdaging. Momenteel ben ik met een aantal Arbeidsmarketeers het boek over het businessmodel van Human Relations met de medewerker als klant aan het schrijven.

Wil je meewerken aan een betere balans te vinden en dezelfde taal te creëren of meeschrijven aan het ArbeidsMarketingboek?

Harold van Puijenbroek

Founder