EQ in organisaties

Felix Personalized Recruitment werkt samen met PLPD

Op een laagdrempelige, gestructureerde en persoonlijke manier breng ik in kaart of jouw organisatie de juiste context biedt voor het ontwikkelen van emotionele intelligentie. Ook wordt helder wat er nodig is om het EQ in – en van – jouw organisatie verder te brengen. Op een pragmatische manier vertalen we dit naar leiderschap en werkgeverschap in jouw organisatie.

EQ staat voor emotionele intelligentie, een set van emotionele en sociale vaardigheden die je in staat stellen:

  • Jezelf en je emoties te begrijpen
  • Je emoties en overtuigingen te uiten
  • Betekenisvolle relaties aan te gaan en te onderhouden
  • Effectief beslissingen te nemen
  • Om te gaan met de dagelijkse veranderingen en uitdagingen in je werk en je leven

In tegenstelling tot het IQ, de cognitieve intelligentie, is je EQ ontwikkelbaar. EQ wordt meer en meer gezien als een belangrijke voorspeller van succes en positieve resultaten. Voor professionals én voor organisaties.

Voor wie

Wil jij weten hoe het met jouw EQ staat en hoe je succesvoller en effectiever kunt worden in je werk?

Wil jij weten hoe je de organisatie op een hoger niveau krijgt, hoe je medewerkers kunt behouden en talenten aan je kan binden?

Wat levert het op

Proactieve medewerkers

Via zelfreflectie en zelfkennis (her)ontdekken je collega’s hun talenten en krachten. Ze formuleren persoonlijke doelen waar het bedrijf bij gebaat is. Eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en betrokkenheid zijn kernbegrippen. Medewerkers zullen groeien, individueel en als team. Meer actie, meer resultaat!

Betere bedrijfsresultaten

Als professionals weten wat hun wensen en beperkingen zijn, doen ze gerichter hun werk. Verbind hun persoonlijke doelen aan die van de organisatie en je zult zien dat de business accelereert. Het leidt tot gedreven medewerkers en meer productie. De droom van elke organisatie!

Kosten

EQ voor professionals

Kosten voor persoonlijk gesprek inclusief uitgebreid individueel EQ-i 2.0. rapport € 450,= exclusief btw. Een eventueel vervolgtraject wordt bepaald op basis van eerste gesprek en ontwikkelbehoefte.

EQ in organisaties

Dit betreft een maatwerktraject, de investering is afhankelijk van organisatiegrootte. Na een intakegesprek is de investering voor de fase van interviews, analyse en advies helder.

Neem aub met mij contact op

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau