Het
ArbeidsMarketing
Bureau

Voor treffende arbeidsmarktcommunicatie waarmee
je collega's vindt met de juiste mindset om mee samen te werken ?

Felix cultuurbouwers
Video afspelen

Wij helpen mensen aan elkaar te koppelen met dezelfde doelen passend bij de cultuur.

Met onze methode creëer je een groep mensen, community, waardoor je het verloop in personeel minimaliseert, de recruitment kosten verlaagd en de doorlooptijd van vacature tot plaatsing verkort.

Je vindt mensen die zich in jouw organisatie als vissen in het water voelen.

De talenten van nu kijken naar de cultuur van de onderneming en niet naar de gevraagde kennis. Deze wil antwoord op de vraag; “Waarom wil ik bij jou werken?“. Daarom is simpelweg vacatures plaatsen op jobboards kansloos om goede medewerkers te vinden die bij je passen en blijven.

Wij helpen jou mensen te vinden met de zelfde doelen, die in de cultuur passen en samen met jou betekenis geven aan hun leven.

Felix Arbeidsmarketing

Waarom

Bij een van onze klanten

Video afspelen over Waarom-Felix-Personalied-recruitment

Onze diensten

Stop zoeken, wij vinden

Personalized Recruitment geheel uitbesteden

Had je gisteren al een nieuwe medewerker nodig? Je betaalt je een ongeluk aan wervingskanalen, maar de juiste kandidaat blijft onvindbaar. Ondertussen staat het werk stil en worden jouw klanten niet geholpen. Wij brengen jouw verhaal via diverse kanalen naar buiten en kom je in contact met beschikbare kandidaten. Zo leveren we snel de ideale medewerker. Daarnaast lanceren wij baanbrekende campagnes om het talent van morgen bij jouw bedrijf binnen te brengen.
Boek een uurtje met ons
Felix interim bl

Interim Personalized Recruitment

Interim Personalized Recruitment

Kom je niet toe aan je eigen werk door buitensporig veel vacatures? Hierdoor heb je het gevoel dat je alles half doet. Daarnaast kan je werving niet de aandacht geven die het verdient. De organisatie loopt achter op de productieprognoses. Voeg onze assistentie, expertise en verfrissende aanpak toe aan jouw organisatie. Door onze uitgebreide ervaring spreken we snel dezelfde taal. We vullen alle vacatures samen snel en effectief in. Zo verkort je de gemiddelde doorlooptijd, doe je nieuwe inzichten op en kom jij toe aan je werk.
Boek een uurtje met ons
Felix academie

Personalized Recruitment zelf doen

Personalized Recruitment zelf doen

Je bent je ervan bewust dat organisaties en de arbeidsmarkt continue in beweging zijn. Wil je niets missen van de meest actuele en vernieuwende wervingstechnieken? Zoek je een structuur om mee te veranderen? Wil je meer bereiken in minder tijd? Onze experts begeleiden jou als loopbaancoach, sollicitatiebegeleider of als trainer hoe je employer branding, job marketing, growth hacking, behavioral design en visual design thinking technieken toepast en snel succes behaalt.
Dat wil ik leren

Voorbeelden

Het activeren van deelnemers

Video afspelen over Personalized Recruitment
Video afspelen over Recruitment
Video afspelen over Unconference
Video afspelen over BI IT

Even serieus over recruitment

Een podcast van Harold van Puijenbroek

Onze klanten

Recruitment is een strategisch vraagstuk van de onderneming

Wij geloven in een duurzame en circulaire economie en dus de noodzakelijke fluide arbeidsmarkt. Die duurzaamheid bereik je als de onderneming in staat is om een medewerker in dienst te nemen die op een prettige manier het werk kan doen, mag vertrekken, als ambassadeur jouw onderneming in zijn netwerk mag vertegenwoordigen en deze altijd weer bij je terug mag komen.

Maak eerst het verhaal van de werknemer. Met de redenen die jouw medewerkers hebben om ‘s ochtends op te staan en vol energie aan het werk te gaan. Wat beweegt hem of haar om voor jou te komen werken? Wie zijn deze mensen en waar bevinden zij zich zodat wij ze kunnen vinden? Wat is hun omgeving, wat vinden ze, wat horen, zien, voelen en denken ze

Jij ontwerpt, samen met ons, het businessmodel voor jouw onderneming met je medewerkers als belangrijkste klant. Dit geeft je niet alleen inzicht in wat je levert en wat je ervoor terugkrijgt, maar ook hoe je de relatie met je medewerkers onderhoudt en via welke kanalen je in contact blijft met deze medewerkers. Het maakt dus niet uit of deze bij je werken, zijn vertrokken of gaan beginnen.

Wij werken samen met

Sue Amsterdam

de gedragsontwerpers

Gedragsontwerpers combineren creatie met gedragspsychologie om uit te vinden wat mensen wel of niet doen en waarom. En wat ze nodig hebben. Deze prototypen we om uit te vinden hoe we ze echt kunnen laten werken.

Zo kunnen we slimmere proposities, producten, campagnes, consumer journeys, interacties, customer experiences en conversies ontwerpen. Of deze optimaliseren.

Slimmer betekent met resultaat, omdat ze leiden tot het gewenste gedrag.

Eluced

een netwerk van experts

In Eluced vinden talenten elkaar om de problemen van anderen op te lossen.

Problemen oplossen gaat het beste wanneer je de juiste mensen met elkaar verbindt. Hiermee verhoog je tevens de werksfeer en verbeter je prestaties.

Want lastige zaken moet je overlaten aan iemand die er meer talent voor heeft, zo simpel is het.

Door aan iedere taak het juiste talent te koppelen, lost Eluced vraagstukken uit de markt op.

Lef. geen lof

durven te bewegen om te kúnnen verbinden

Complexe problemen vragen niet alleen om kennis, maar om attitude. Dat zit in mensen.

Door samen te werken ontdek je wat je aan elkaar hebt.

Jij brengt iets mee wat wij nog niet hebben. Een nieuwe kijk op oude uitdagingen, inzichten uit een hoek die we nog niet hebben ontdekt, warmte in processen. De mens achter de oplossing.

Omdat het persoonlijk is.

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau