Unconference Pop-up ziekenhuis

Ontwerp een Uber Healthy pop-up ziekenhuis

 
 

Uber Healthy

Tijdens deze unconference ga je, in een multidisciplinair team, een startup ontwerpen met behulp van Lean Startup Canvas. Je leert mensen, jezelf en technieken kennen. Maar vooral ook oplossingsrichtingen verkennen die er toe doen.

Het thema van deze ontwerp sessie is “Uber Healthy” een denkbeeldige sharing economy buurt zorgverlener. Eentje waarin de buurt zelf 80% van de zorg organiseert. En de rest gaan we samen verzinnen.

 

Wie komen daar

Hangt er vanaf, maar het liefst mensen die niet al helemaal “verpest” zijn door ervaring en die fris naar de materie kijken en een mening hebben. En aan de andere kant moet je er genoeg van weten om geen onzin te praten.

Lef.geenlof.nl organiseert durf/doe-events: kleinschalige breinbliksem events over dat wat nooit eerder gedaan is. Omdat het anders kán.

Deelname aan Lef.geenlof.nl is op uitnodiging en gratis. Omdat het anders ís.

Door sponsoring kan Lef.geenlof.nl er zijn. Voor de sponsorende bedrijven leveren we een talent pool van veranderaars. Een community van diensten-innovators, transformators, bewegers, wijsneuzen en scherpschieters die worden betrokken bij veranderingsprocessen met echte impact. Zij krijgen banen en opdrachten, mogen kandidaten voordragen en zelfs hele teams of bedenken projecten met een ambitieniveau waarvan je handen gaan zweten.

Onze sponsoren komen uit de zorg, cyber security-sector en vastgoed. Maar zijn ook banken, farmaceuten of andere bedrijven die aan de boom willen schudden. Wil je helpen? Zoek je nieuwe uitdagingen? Wil je wereld veranderen? Kom erbij en maak die verandering!

Programma

08:30 Walkin with the best coffee

09:00 Opening, Goals, Trends

10:00 What is holding transition back

11:00 Start Hacktime! “Crazy Eights”

12:00 Lunch

13:00 Business Model. Roll your own. 

14:30 Elevator Pitch. Snack time!

15:00 Future Headlines of Success

16:30 Wrap up

17:00 Drinks

 

Wil je dit ook voor jouw organisatie… geef het ons door

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau