Zelfontwikkelingsfabriek Gina Het Arbeidsmarketingbureau

Wat betekent werk voor Gina?

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Gina! @zelfontwikkelings.fabriek

Als NLP coach, bedrijfskunde student en vrijwilliger bij de brandweer staat een thema bij mij centraal: ik heb een groot hart voor mensen! Ik draag graag bij aan het leven van anderen; mensen helpen, ondersteunen bij zelfontwikkeling en door ondernemen met anderen in contact komen.

Dit werk geeft mij energie! Ik ben sowieso geen stilzitter en altijd wel ondernemend geweest. Ik haal plezier uit wat ik doe en help graag andere mensen om plezier terug te vinden. Of dat nou privé, persoonlijk of in een noodsituatie is.

Ik begin mijn dag met wat ik graag gedaan wil hebben. En sluit mijn dag ook actief af met een reflectie daarop. Ik bedenk me vaak hoe dankbaar ik ben dat ik dit allemaal maar mag doen. Want zo vanzelfsprekend is het eigenlijk niet. Studeren, ondernemen en brandweervrouw zijn. Dat zorgt ervoor dat ik tevreden naar huis ga. Ik mag het allemaal doen! Hoe gaaf is dat?

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset #community #purpose #businesstips #viraltalent #spotifypodcast #simplecastpodcast #viralpodcast #vacatures #inspirationalquote #werken #zzp #freelance #ondernemen #ondernemer #carriere #lockdown #podcast #thuiswerken #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #passievolwerk #sollicitatietips #starters

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau