medewerker belangrijkste klant Het Arbeidsmarketingbureau

Belangrijkste klant van organisatie

Een bedrijf heeft een aantal diensten en producten die geleverd worden aan gebruikers en klanten. Maar, je levert eigenlijk ook iets aan je medewerkers. Je lost iets voor ze op… dat doe je niet alleen door salaris te betalen maar dat doe je ook door een omgeving te creëren waarin ze kunnen groeien of wat ze mee kunnen nemen in hun privéleven. Als je die theorie aan zou houden is dat eigenlijk ook wat je doet aan je klanten. Je levert hen namelijk een dienst waardoor zij in hun werk- of privéleven iets oplossen, wat ze anders niet voor elkaar hadden gekregen.

Meer info op hetarbeidsmarketingbureau.nl

We komen graag met je in contact!

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset #community #purpose #businesstips #viraltalent #spotifypodcast #simplecastpodcast #viralpodcast #vacatures #inspirationalquote #werken #zzp #freelance #ondernemen #ondernemer #carriere #lockdown #podcast #thuiswerken #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #passievolwerk #sollicitatietips #starters

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau