Harold van Puijenbroek Het Arbeidsmarketingbureau

Meet the team: Harold van Puijenbroek

MEET THE TEAM: Harold van Puijenbroek!

De toekomst? Je bent altijd aan het werk. Werk begint niet, werk houdt niet op, je bent bezig een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daar help je elkaar bij, vaak onbewust. Het is mooi om te zien hoe kinderen van acht jaar nu al de meest fantastische apps maken. Zijn die aan het werk? Ja, dat is werk. Ze leveren een bijdrage. Zij doen dat omdat ze het leuk vinden. Ze beginnen niet met werken. En ze stoppen niet met werken. Ze zijn bezig en leveren een bijdrage.

Daarom ben ik managing director/co-founder van Het Arbeidsmarketingbureau en evangelist van onze talent- en cultuurmanagement methode Personalized Recruitment en het #ECBmodel (Employee Centric Model). Het helpt bedrijven erachter te komen dat ze meer verkopen dan hun diensten en producten aan klanten. Ze creëren, vaak onbewust, een omgeving waar iemand zich thuis voelt, maar wat is dat? Wat als je medewerker je beste klant is? Wat verkoop je die zodat deze terugkomt? Welke waarde levert het bedrijf aan de medewerkers? Dat is niet alleen een salaris, het is veel meer. De uitdaging zit daar in; het uitzoeken wat de waarde van de onderneming aan de medewerkers is en de mensen vinden die daarbij willen horen, want: “Cultuur begint bij de voordeur”

#personalizedrecruitment #ecbmodel #recruitment #mindset #community #purpose #businesstips #viraltalent #spotifypodcast #simplecastpodcast #viralpodcast #vacatures #inspirationalquote #werken #zzp #freelance #ondernemen #ondernemer #carriere #lockdown #podcast #thuiswerken #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #passievolwerk #sollicitatietips #starters

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau