Schone taak aan zijn carrièrecoach Mino

“De voltallige staf, spelersgroep en directie hebben er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn. Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen” aldus een officieel persbericht van PSV. Manager Schmidt laakt direct erna de discipline, professionaliteit en motivatie van het 19-jarige toptalent in de media.

Is er sprake van een mismatch tussen de mens Ihattaren en de cultuur van de club?

Veel trainers zien spelers als radartjes in een machine. De organisatie is heilig. Maar het verschil wordt gemaakt door teamgeest en individuele ingevingen. Spelers van nu hechten meer dan ooit waarde aan betekenis en identiteit.

Ihattaren heeft vrienden die zich bewegen in een omgeving waar het avontuur en het vermaken van publiek (klanten), net zo zwaar meeweegt als het scorebord. Om te slagen als voetballer (medewerker) moet je naast techniek en inzicht ook passen binnen een cultuur. Alleen als je dat echt voelt, bereik je de optimale intrinsieke motivatie om met elkaar het hoogste te bereiken.

Schone taak aan zijn carrièrecoach Mino om hem te koppelen aan een omgeving waar hij opbloeit, zodat iedereen weer van zijn kunsten kan genieten én hij zelf kan waarmaken waarvan hij droomt.

#personalizedrecruitment #culturebuilding #hrinnovation

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau