Het Arbeidsmarketingbureau Instagram Hester Prins

Wat betekent werk voor Hester Prins?

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Hester Prins!

De volgende anekdote zal mijn passie het beste introduceren… Toen ik een jaar of 5 was had mijn moeder een orang-oetan knuffel voor een pasgeboren baby gekocht, als cadeautje. Ik vond die knuffel zo mooi! Maar, grote meid die ik was, gaf ik de knuffel aan het babytje. Mijn moeder zag dat het mij emotioneerde en kocht eenzelfde knuffel voor mij… en de orang-oetan heb ik niet meer losgelaten.

Mijn huidige baan als Technologisch Consultant bij Accenture lijkt ver weg te staan van mijn droom om de orang-oetans te helpen en ontbossing tegen te gaan, maar eigenlijk is het wellicht de manier om bij deze higher purpose te komen. Binnen Accenture focus ik op sustainability van de wereld: we moeten de wereld duurzaam maken! En daarbij wil ik de orang-oetans helpen. Ik geloof erin dat de droom die je in je leven hebt zelf moet waarmaken, niet stilzitten, maar gewoon gaan doen.

Via netwerken, brainstormsessies, een naam aan de organisatie geven, promoten en nog meer brainstormen krijgt jouw passie meer houvast. Houd jouw idee niet voor jezelf, maar zorg ervoor dat je samen met de hele wereld aan de slag gaat. Hierdoor kan jouw droom werkelijkheid worden en maken we de wereld een betere plek.

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset #community #purpose #onderneming #ondernemer #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #eigenzaak #freelancejobs #zzper #werken #jobtobedone #clubhouse #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #hobby #podcast #simplecast #spotify #spotifyviral

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau