Emma verhaal Het Arbeidsmarketingbureau

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Emma!

Op de middelbare school besloot ik om recht en economie te gaan combineren in een studie: fiscaal recht. Ik begon ook met het schrijven van een blog, een kleine onderneming eigenlijk! Toen het mij opviel dat belastingen voor andere bloggers moeilijk was, besloot ik dat ik hen kon helpen en dit ook leuk vond. Hierdoor is mijn bedrijfsidee ontstaan om als ondernemer belastingadviseur te worden.

Wat dit mij vooral heeft gebracht is veel ervaring in de praktijk. Ik ben pas 22 jaar, relatief jong, maar wel vele ervaringen rijker die andere leeftijdsgenoten wellicht nog niet hebben gehad. Eigenlijk ben ik gaan ondernemen om andere ondernemers te helpen. Hierdoor leg ik veel nieuwe contacten en zie ik dagelijks mooie ondernemingen groeien.

@ambitiemma

#recruiters #recruitment #mindset

#community #vindjedoel #girlbossesnl #vrouwelijkeondernemers

#werkgeluk #marketingtips #dutchinfluencers #ondernemendevrouw

#eigenbedrijf #ondernemingnaarnextlevel #zzp #freelance

#ondernemen #ondernemer #carriere #lockdown #podcast

#thuiswerken #story #influencer #studentlife #studenthacks #workmode

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau