Jozefien verhaal Het Arbeidsmarketingbureau

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Jozefien!

Ik ben altijd groot fan geweest van biologie, met name de biologie van het menselijk lichaam. Het complexe systeem, waarin alles precies op elkaar is afgesteld, fascineert me. Maar ook wat er gebeurt als dat systeem niet meer helemaal perfect werkt, en hoe we dat kunnen oplossen. Automatisch leidde deze interesse me dan ook tot mijn studiekeuze: Geneeskunde.

Toch zie ik mezelf nog niet in zo’n groot klinisch ziekenhuis werken. Al van jongs af aan valt het me op hoe verdeeld onze wereld is, hoe groot het gat is tussen welvaart en armoede, hoeveel de een heeft en hoe weinig de ander. Die verdeeldheid is er ook zeker in de gezondheidssector, niet voor iedereen is goede gezondheid en toegankelijke zorg vanzelfsprekend. Dat geldt niet alleen voor de lage inkomenslanden of landen die keer op keer worden getroffen door natuurrampen, hoewel die ook zeker heel belangrijk zijn.

Het geldt ook voor sommige inwoners van ons eigen land. Dat moet toch anders kunnen dacht ik en daar wil ik me dan ook voor inzetten, toegankelijke en gelijke zorg voor iedereen. Een goede gezondheid biedt mensen een eerlijke kans in het leven en stelt mensen in staat om hun kwaliteiten te benutten. Hoewel het wellicht wat te idealistisch is, geloof ik er in dat een gezonde wereldbevolking de basis is voor een betere wereld.

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset

#community #purpose #cultuur #talent #jobs #vacatures #zorg #quote

#healthcare #picoftheday #werken #zzp #freelance #ondernemen #ondernemer

#carriere #lockdown #podcast #thuiswerken #avondklok #work #story

#healthcare #geneeskunde #arts #studentlife

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau