Judith Femme Amsterdam Het Arbeidsmarketingbureau

Wat betekent werk voor Judith?

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Judith!

Toen ik nog maar 4 jaar oud was keek ik al “De Bevalling” op tv. Samen met mijn moeder op de bank. Het was voor mij dus al van jongs af aan helder: ik wil verloskundige worden.

Een bevalling is zoiets magisch. Alles in het leven willen we begrijpen en wetenschappelijk onderbouwen… dat kan gewoon niet bij zwangerschap en bevallingen. Het wonder van een kind maken en op de wereld zetten. Dat raakt mij. Het is iets waar je geen invloed op hebt, het moment suprême binnen een ‘split second’ gebeurd. Dat vind ik super mooi en bijzonder.

Na een lange studie, doorstuderen, specialiseren en hard werken heb ik 7 jaar geleden mijn eigen zaak kunnen starten: Femme Amsterdam. Uitgebreide persoonlijke ondersteuning tijdens het spannende moment in het leven van de vrouwen, maar ook zeker voor hun partner, staat bij Femme hoog in het vaandel. Ik wil deze extra zorg, denk aan psychische bijstand voor vrouw en partner, extra echo’s om vroegtijdig onverhoopte complicaties op te sporen, lactatie-advies of voedingsadvies, bieden omdat mijn visie over zwangerschap, bevallingen en het krijgen van een baby draait om het ontvangen van de beste zorg en ondersteuning. Mijn missie is om iedere vrouw deze uitgebreide zorg te kunnen bieden.

Naast mijn passie voor het uitoefenen van mijn beroep als verloskundige ben ik geboren in een familie met ondernemersbloed. Mijn bedrijf uitbreiden, niet alleen vanuit de visie van een entrepreneur, maar vanuit mijn overtuiging dat zoveel mogelijk vrouwen toegang tot deze zorg moeten krijgen, is mijn grote droom.

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset #community #purpose #onderneming #ondernemer #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #eigenzaak #freelancejobs #zzper #werken #jobtobedone #clubhousenl #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #podcast #simplecast #spotify #spotifyviral

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau