Het Arbeidsmarketingbureau Kiki persoonlijk verhaal

Wat betekent werk voor Kiki?

Wat betekent werk voor jou? Lees hier het verhaal van Kiki!

Nadat ik mijn diploma had behaald op de middelbare school was ik in de veronderstelling dat ik gelijk ‘’moest’’ gaan studeren. Dus, ging ik direct na die lange zomervakantie door met de studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Al snel bleek dat dit niet de studie voor mij was… Het voelde als ‘’foute’’ keuze en ik wilde in eerste instantie niet toegeven dat ik niet door wilde gaan met studeren. Toen het hoge woord er eenmaal uit was en ik erachter was gekomen dat ik de Lerarenopleiding Engels wilde gaan volgen, voelde het als een grote opluchting.

Het onderwijs geeft mij energie en maakt me elke keer weer enthousiast. De leerlingen meenemen in verhalen, nieuwe didactische onderdelen in de les aanbieden en daarnaast ook nog plezier maken, maakt dat ik mijn werk uitdagend blijf vinden. Het gaat mij ook zeker niet alleen om het vak Engels. Leerlingen op de middelbare school zitten in de bloei van de vorming tot wie zij zijn. De keuzes die zij maken met betrekking tot vakken en eventueel studie voelen voor hen als definitief.

Na mijn eigen ervaring in het wisselen van studie wil ik hen meegeven dat de keuzes die zij maken goed zijn, dat die niet bestempeld moeten worden met ‘’fout’’. Daarbij vind ik het belangrijk om hen zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in de loopbaanoriëntatie. Pas als je leerlingen als individu ziet en niet een klas of jaarlaag als geheel, kan er onderwijs op maat worden gegeven. Leerlingen voelen zich gezien en gehoord, en dat is wat ik al die leerlingen gun.

#personalizedrecruitment #recruitment #mindset #community #purpose #onderneming #ondernemer #ondernemendemannen #ondernemendevrouwen #engelseles #middelbareschool #eigenzaak #freelancejobs #zzper #werken #jobtobedone #clubhouse #werkgeluk #gelukkigdoorwerk #hobby #podcast #simplecast #spotify #spotifyviral

Delen met je netwerk

Wij zijn er Om elkaar te helpen

Als je het gevoel hebt dat recruitment anders moet?

Recruitment is aan het veranderen van skills naar purpose driven. Het gaat om de mens: van #humanresoures naar #humanrelations.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Wachtwoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hallo!

Login op

Het ArbeidsMarketingbureau